Sähköverkon viankorjaukset etenevät – kiinteällä asutuksella on nyt sähköt

(päivitetty 6.1. klo 14.45) Tällä hetkellä on noin 300 vapaa-ajan asuntoa ilman sähköä. Kaikille tiedossamme oleville kiinteän asutuksen asiakkaille on saatu sähköt palautettua. Mikäli asunnossanne ei ole edelleenkään sähköä, olethan ystävällisesti yhteydessä meihin, niin nostamme liittymänne korjauksen prioriteettia.

Saariston sähköverkko on osittain pahasti vaurioitunut. Arviomme mukaan voi kestää vielä viikko, ennen kuin kaikille saariston asiakkaille on saatu sähköt palautettua.

(päivitetty 5.1. klo 15.45) Sähköttömiä asiakkaita on tällä hetkellä noin 920, joista suurin osa vapaa-ajan asuntoja. Sähköttä on myös edelleen noin 15 kiinteää asutusta. Sähköverkon viankorjaukset jatkuvat.

(päivitetty 4.1. klo 20.30) Myrskyn aiheuttamia vahinkoja korjataan vahvistetuin resurssein. Sähköttömien asiakkaiden lukumäärä on tällä hetkellä noin 1 330. Näistä on noin 80 kpl kiinteää asutusta. Saamme lisäksi tietoa myös uusista sähköttömistä asiakkaista.

Viankorjaukset sähköverkossa jatkuvat. Korjaamme vikoja vuorokauden ympäri, kunnes saamme palautettua sähköt kaikelle kiinteälle asutukselle.

(julkaistu 3.1. klo 21.00) Sähköverkon viankorjaukset etenevät ja tänään torstaina on saatu palautettua sähköt suurimmalle osalle jakelualueemme kiinteästä asutuksesta. Näistä on kuitenkin vielä sähköttä noin 260, joiden vikoja korjataan tämän illan ja huomisen aikana.

Sähköttä on edelleen myös noin 2 200 vapaa-ajan asuntoa.

Jaa sivu