Reparationerna av elnätet framskrider – den fasta bosättningen har nu el

(uppdaterad 6.1 kl. 14.45) För tillfället är ca 300 fritidsbostäder utan elektricitet. All fast bosättning som vi känner till har fått elen tillbaka. Om ni fortfarande är utan el i er bostad, vänligen meddela oss så höjer vi prioriteten för reparationen av er anslutning.

Elnätet i skärgården är delvis svårt skadat. Vi uppskattar att det kan ta ännu en vecka innan alla kunder i skärgården har fått sin ström tillbaka.

(uppdaterad 5.1 kl. 15.45) För tillfället är ca 920 kunder utan el. Av dessa är största delen fritidsbostäder. Ca 15 fast bosättning är fortfarande utan ström. Reparationsarbeten i elnätet fortsätter.

(uppdaterad 4.1 kl. 20.30) Skadorna som är orsakade av stormen repareras med hjälp av tilläggsresurser. Antalet strömlösa kunder är för tillfället ca 1 330. Av dessa är ca 80 st. fast bosättning.  Vi får också information om nya strömlösa kunder.

Reparationsarbetet i elnätet fortsätter. Vi reparerar fel dygnet runt tills all fast bosättning har fått elen tillbaka.

(publicerad 3.1 kl. 21.00) Reparationerna av elnätet framskrider och idag torsdag har merparten av den fasta bosättningen fått tillbaka elen. För tillfället är ca 260 fast bosättning utan el och felen repareras i kväll och i morgon.

Utan el är fortfarande också ca 2 200 fritidsbostäder.

Dela